För Skanska tar det mer än 2 år att kakla 1 badrum

Våren 2012 spräckte Skanskas bygge kaklet i min dusch. 13 kakelplattor gick itu. Idag skriver vi augusti 2014. Det betyder att jag väntat i drygt två år på att de ska laga skadan de orsakat.

Man kanske bör ha tålamod med de som mindre begriper.  Men… Borde inte den långsammaste och mest inkompetente i begåvningsreserven ha klarat av att få till en kakling av ett rätt litet badrum på två år? Kakel och plattsättning måste ju ändå vara något som någon på ett byggföretag faktiskt någon gång har stött på.

Senast jag påminde var för två månader sedan. Så idag skickade jag ett nytt mejl med rubriken ”Vänligen kakla om före 1 november 2014”.

Hej igen,

Hörni. Nu har jag väntat i drygt två år. Vänligen kakla om badrummet före 1 november 2014.

Förtydligande: ”2014” är innevarande år. Som i detta år. Det är inte 2068 eller någon obestämt tid i någon framtid. Det är nu. ”Före 1 november” betyder att arbetet ska utföras senast 1 oktober. Jag vill ha besked om vilken eller vilka dagar som lägenheten behöver öppnas senast 2 veckor innan arbetet utförs.

Utan att kunna något om plattsättning betyder det att det är dags att sätta fart. Lyfta häcken från stolen. Få ändan ur vagnen. Fattar ni?

Är det något i detta mejl som är oklart? Svårt att förstå?

Hör i så fall av er så ska jag förklara.

Ok, i ilskan trillade det bort något ord. Väldigt retligt det där med datumförvirringen. Jag borde ha korrlästt ett varv till. Nåväl. Jag återkommer med rapport. Håll tummarna för att det blir i form av bilder på mitt nykaklade badrum!