Så här förstör Skanska liv

Jag ber om ursäkt för att jag låter grinig men jag har en bullrig grävskopa utanför fönstret.

Så inledde jag varenda konversation igår. För jag vet av egen erfarenhet att oavsett hur mycket jag anstränger mig för att låta neutral så skiner Skanskaeffekterna igenom.

skanska logga ur

Att städa bort svordomar ur varannan mening är en sak. Det är mycket värre att få bort ilskan och uppgivenheten.

Jag har bott i kappsäck i flera år nu som byggflykting tack vare Skanska. Faktiskt minns jag knappt hur det var att bo i sitt eget hem. Jag har ett svagt minne av att när första frosten kommer så hade jag faktiskt en vinterjacka att sätta på sig, den hängde inte i en bullerinvaderad lägenhet i en annan landsända.

Trots alla år på flykt hittar jag fortfarande spår efter deras verksamhet i mina manus. Allt jag överhuvudtaget lyckades skriva under den tid jag försökte bo kvar hemma i min bostadsrätt är oanvändbart.

Skanska orsakar personlighetsförändring

Jag vet inte när jag senast råkade på en så på samma gång kunnig, underhållande, kvick och humoristisk person som du. Hade stort utbyte av dagen och ditt ja utomordentliga ledarskap.
Jag kommer ur den riktigt gamla litterära skolan med allt vad det innebär. Det tog tid och smärtsam möda att anpassa sig till det klimat som i dag råder också i bokbranschen.

Ovanstående är klippt ur feedback jag fick från en kurs jag höll för Författarförbundets räkning i förra veckan. Ser ni biten med underhållande och humoristisk? Det är mig han talar om. Faktiskt! Det känns djävligt långt borta. Som om han pratade om någon helt annan. Någon som inte har drabbats av Skanska.