Nu har jag fyllt på svartpeppar i pepparkvarnen

Rubriken låter kanske inte så märkvärdig, ”jag har fyllt på svartpeppar i pepperkvarnen” – vad är det för snömos? Men detta är ett stort steg för mig. Jag har påbörjat arbetet med att återta min lägenhet. Det är nu många år sedan Skanska tvingade mig därifrån. Under åren som gått har jag varit där på tillfälliga besök för att hämta och lämna saker. Sakta har mitt hem förfallit, växter har dött och fönsterrutorna har grott igen. Varje gång jag kommit dit har jag påmints om alla livsdrömmar som Skanska krossade. Åren som stals får jag aldrig tillbaka men nu försöker jag flytta hem igen och återuppta mitt liv!

sv molndal-0423

Hur går det med boken? Jo jag har tänkt mycket på den och jag har en helt ny plan för att maximera genomslaget. Återkommer till denna i ett eget inlägg!