Åter från påsk bygger jag vidare på 1000skanska

pask-0658

Nu är jag tillbaka från min påsk i fjällen. Under semestern har utvecklingen av den här sajten legat helt nere men nu ska jag försöka få ordning på den. Jag bygger den för öppen ridå. Det finns annars olika plugin som hänger upp en ridå framför så att de som försöker titta in för se att ”förändringar pågår, välkommen åter”. Nackdelen är att då kan man inte be folk titta på den och komma med synpunkter och alla eventuella länkar till olika inlägg ser brutna ut.

Välja utseende och lägga till innehåll

Det finns två delar i utvecklingen av en sajt. Dels ska jag välja utseende (tema) och dels fylla på med innehåll. Jag tycker det funkar bäst att arbeta med dessa två spår parallellt. Jag behöver en del innehåll för att se hur temat fungerar. Det här temat heter Custum Community och jag sprang över det när jag egentligen hade tänkt ladda ner något annat för att prova. Jag är inne på att byta. Det går säkert att få till men just nu känns det väldigt rörigt och fult.

Det är en av fördelarna med en helt ny sajt, att kunna experimentera och testa flera teman. Det är något jag drar mig för med sajter som har mycket innehåll – det kan bli mycket jobb med att återställa allt vid behov.

På återhörande!

WP tema